IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известна американска водеща обвини Меган в лъжа

24 октомври 2019 14 40

„Или лъже, или иска съчувствие“, обясни Уенди Уилямс

Снимка: Reuters

Въпреки че се опита да бъде откровена и да спечели симпатии, в интервюто си за документалния филм „Harry & Meghan: An African Journey“ Меган Маркъл си навлече повече негативи. След като стана ясно, че и принц Уилям не е съгласен напълно с казаното от херцозите на Съсекс, певицата и телевизионна американска водеща Уенди Уилямс обвини Меган в лъжа.

Маркъл се жалва, че не очаквала подобно отношение от британската преса.

„Когато за първи път срещнах Хари, приятелите ми толкова много се вълнуваха. Моите американски приятели бяха щастливи, защото и аз бях щастлива. Но британските, разбира се, не се съмняваха в това, че той е мил с мен, но ми казаха, че не трябва да го правя, защото „британските таблоиди ще съсипят живота ми“, обяснила херцогинята и добавила, че тогава не разбирала това.

Уенди Уилямс по време на телевизионно шоу заяви, че Меган „или лъже, или иска да получи съчувствие“. „Прекрасно знаеше какво правиш. Аз аплодирах тази история в тази кралска ситуация. Но моля те, не се опитвай да получиш съчувствие от нас. Ти знаеше какво правиш“, заявила в ефир Уилямс.

Освен това Уенди изразила мнение, че херцозите на Съсекс нищо не са загубили и те могат да се преместят в Америка и да живеят частично и в Африка. Също така Уилямс признала, че Меган ѝ харесва, но отбелязала, че има нещо в херцогинята, което тя не може да си обясни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари