IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивш служител на принцеса Даяна: Хари и Меган се обичат

25 октомври 2019 10 55

Икономът й смята, че те няма да се разделят

Istockphoto

„Чарлз и Даяна нямаха това, което имат Хари и Меган. Липсваше им любов.“ Това заяви бившият иконом на покойната принцеса Даяна, коментирайки пред медиите отношенията между херцога и херцогинята на Съсекс.

„Хари и Меган се обичат. Когато са заедно, любовта им е очевидна“, каза Пол Бърел. След като отдавна не работи за кралския двор, той често бива канен за коментатор на различни въпроси, свързани с него.

Преди броени дни по-малкият внук на Елизабет Втора заяви, че не е много близък с брат си. „Хари казва, че с Уилям вървят по различни пътища. Ясно ми е какво има предвид. Уилям и Кейт имат карта пред себе си. Пътят им води към монархия“, обясни Бърел.

По думите на бившия иконом на Даяна, отношението към двамата братя винаги е било различно. Единият е наричан „наследникът“, а другият – „резервата“. Според него, това не се нрави много на Хари, докато Уилям не обръща особено внимание на подобни констатации.

Хари и Меган

Reuters

Служителят, който бил ежедневно с Даяна, смята че кралицата и принц Чарлз са оставили принц Хари да прави каквото иска: „Без напътствия, без подкрепа, без правила“. Това обаче не важи за Уилям, който е по-голям и много по-уравновесен от брат си.

Известна американска водеща обвини Меган в лъжа

По повод коментарите в медиите, че Хари и Меган Маркъл могат да се отделят от кралското семейство, Пол Бърел посочва: „Надявам се да не ги изгубим. Те са огромно предимство за кралското семейство и Великобритания“.

Междувременно документалният филм за визитата на Хари и Меган в Африка предизвика противоречиви реакции на Острова. Сълзите на Меган, която наскоро заведе дело срещу медии заради неверни писания, трогнаха мнозина и разгневиха още толкова британци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари