IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александър Сано ще гледа на живо бойното шоу SENSHI

26 октомври 2019 18 29

Актьорът се похвали, че ще бъде във Варна

Александър Сано ще гледа на живо бойното шоу SENSHI

Обичаният актьор и продуцент Александър Сано ще бъде една от звездите, които ще присъстват на бойното шоу SENSHI, което ще се проведе днес в морската столица Варна. Това обяви самият той във видео, което публикува вчера в социалните мрежи.

„Свърших си работата за днес, утре летя за Варна, където в Двореца на културата и спорта във Варна от 19 часа се провеждат 12 епични битки SENSHI. Чакам ви там“, каза Сано.

Очаква се той да пристигне във Варна днес за старта на известната бойна галавечер. Тя започва в 19 часа в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.

Присъствието на Сано на галавечерта по кикбокс и киокушин SENSHI не е изненадващо предвид факта, че самият той е част от продуцентския екип на новата българска екшън комедия „Диви и щастливи“.

Тя ще направи премиерата си на 29 ноември, а месец преди нея, за да не губи тренинг, любимият български актьор ще се потопи в още малко екшън – този път, ставайки част от бойното шоу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари