IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време беше да те видим обвързан, Киану!

5 ноември 2019 12 30

Актьорът ревностно пази личния си живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любимецът на публиката Киану Рийвс най-накрая показа жената до себе си. Актьорът се появи на червения килим в Лос Анджелис заедно с художничката Александра Грант. Събитието беше спонсорирано от Gucci и беше с цел събиране на средства за Музея на Лос Анджелис.

И докато на червения килим имаше още много звезди, включително Бри Ларсън, Доналд Глоувър, Наоми Кембъл, Джаред Лето и Салма Хайек, апаратите на фотографите бяха насочени към Киану Рийвс и неговата половинка. Той и Александра Грант не се притесняваха от вниманието и спокойно демонстрираха своята близост.

Актьорът, познат на публиката от „Матрицата“ и „Джон Уик“ беше облечен с традиционния черен костюм, а дамата му избра дълга рокля с дълбоко деколте и сребърни пантофки. 

И докато много от холивудските двойки постоянно позират пред фотографите, то това е събитие за Рийвс. Той ревностно пази личния си живот и досега никога не е присъствал на официално събитие с приятелка. 

Александра Грант и Киану Рийвс работят от години заедно. Двамата залягат над книгата на актьора „Ode to Happiness“, която излиза през 2011 година, след което издават и втора творба – „Shadows“ през 2016-а. 

Грант и Рийвс имат и обща издателска къща „X Artist's Books“, която е основана през 2017-а. Сега обаче актьорът се е фокусирал върху киното, като само тази година участва в 3 филма – „John Wick: Chapter 3“, „Toy Story 4“ и продукцията на Нетфликс „Maybe“.

Очакваме го и да се появи отново в продължението на „Матрицата“, което беше обявено през август. Няма кой знае какви детайли около филма, но Рийвс призна, че проектът е много обещаващ. 

Киану Рийвс: Отказаха ми много роли на супергерои

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
И ЗАЩО ПЪК ДА ТРЯБВА ДА Е ОБВЪРЗАН - НЕГОВА С РАБОТА КАК ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар