IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кристиано Роналдо навърши 2, таткото липсва

14 ноември 2019 10 30

Футболистът сподели мила снимка в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Безспорно един от най-сексапилните футболисти в наше време е Кристиано Роналдо. Играчът на Ювентус пленява женските сърца с невероятно тяло, но за съжаление на нежната част от света той вече е зает мъж.

Роналдо вече повече от три години има връзка с Джорджина Родригес, с която има и една дъщеря. Футболистът има още три деца, но от сурогатни майки. За жените не се знае абсолютно нищо, а Кристиано има пълно попечителство върху най-големия си син Кристиано-джуниър и върху близнаците Ева и Матео.

В социалните мрежи Роналдо не пропуска да сподели мили кадри със своето семейство и така да докаже на критиците, че годините му на плейбой отдавна са в историята. В момента той е семеен и се опитва всячески да намери време за най-важните хора в живота си. 

За съжаление обаче графикът му е толкова натоварен, че той често пропуска важни събития. Такъв беше и случаят с рождения ден на най-малката му дъщеря Алана Мартина, която навърши две години. Половинката на футболиста Джорджина Родригес сподели снимка в социалната мрежа, на която се вижда цялото семейство, но Кристиано липсва.

Горчиво: Роналдо и Джорджина се сгодиха?

„Поздравления, живот мой! Обичаме те!“, написа гордата майка. От поста се разбира, че нейният любим не присъства на партито. Роналдо в момента се подготвя с националния отбор на Португалия и е далеч от Торино, където в момента се подвизава цялото му семейство.

Въпреки разстоянието обаче таткото не пропусна да поздрави едно от най-важните момичета в неговия живот. „Честит рожден ден, любов моя“, написа футболистът под снимка, на която Алана тъкмо ще духне свещичките. 

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са заедно от 2016 година, когато се запознават в магазин на известна модна марка, където Родригес е работила като продавачка. След това двамата дълго криеха връзката си, но папараците успяваха да ги уловят на романтични вечери и ваканции.

В черно и бяло: Роналдо със семеен кадър от Торино

Само година след като се запознаха, двамата посрещнаха и първото си дете – дъщеричката Алана Мартина. И футболистът, и моделката не пропускат да споделят кадри в социалните мрежи и да покажат на своите фенове как прекарват времето си с децата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари