IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Арчи: Честит рожден ден, татко и дядо

14 ноември 2019 17 30

Принц Чарлз навършва 71 години

Снимка: Reuters

На днешния ден принц Чарлз навършва 71 години и принц Хари и Меган Маркъл му отправиха един от най-милите поздрави. В официалния акаунт на херцога и херцогинята в Инстаграм се появи снимка на гордия дядо, който гледа към малкия Арчи.

„Честит рожден ден на Негово Кралско Височество принца на Уелс – сър, татко и дядо!“, се казва в пожеланието. Снимката е от кръщенето на Арчи, което се проведе през юли в замъка Уиндзор. Синът на принц Хари е облечен с традиционно облекло, което е носено от всички принцове и принцеси преди него.

Арчи направи първата си визита извън Великобритания, когато пропътува хилядите километри до Африка заедно със семейството. Там той беше показан и за първи път пред света и стопли сърцата на почитателите на кралското семейство. През октомври Меган сподели пред група деца, че Арчи вече може да се похвали с два зъба и дори вече пълзи.

[sc: relatedarticles ids:97829,97799,98546]

Пожеланието за рождения ден на принц Чарлз може да се тълкува като доказателство, че всичко в кралския двор е наред, след като стана ясно, че Меган и Хари няма да прекарат Коледа във Великобритания. Вместо това те ще останат в Америка, където ще прекарат и Деня на Благодарността заедно с майката на Меган.

Хари и Меган напускат кралското семейство? Ето какво ще се случи след това 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари