IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Джеймс ван дер Бийк е претърпяла аборт

19 ноември 2019 10 50

Двамата очакваха бебе номер 6

Снимка: Instagram

Неприятна новина за семейството на Джеймс ван дер Бийк. Актьорът, станал известен със сериала „Кръгът на Доусън“, призна в предаването „Dancing with the Stars“, че съпругата му е претърпяла аборт. Ван дер Бийк се състезава в танцувалния формат и се справя повече от добре засега.

Преди последното си представление обаче той сподели в ефир, че двамата със съпругата му Кимбърли няма да посрещнат бебе номер 6, както обявиха по-рано през годината. „Съпругата ми и аз преминахме през най-ужасния кошмар на всеки родител. Загубихме бебето“, каза актьорът.

Той добави, че никой от семейството му не може да си даде обяснение защо това се е случило. „Направо те разкъсва. Разбива сърцето ти. Прави те повече човек“, признава Ван дер Бийк. Актьорът признава, че не е бил готов да излезе на сцената на предаването, но Кимбърли го е насърчила да продължи състезанието. „Не съм приключила с гледането на твоите изпълнения“, казала му тя.

В момента Джеймс и Кимбърли отглеждат заедно петте си деца – Оливия, Джошуа, Анабел, Емилия и Гуендолин. В този тежък момент, той се опитва да ги научи, че точно това може да ги сплоти и да ги направи по-силни. „Кимбърли, танцувам за теб, танцувам за нас. Започвам, скъпа“, завърши актьорът преди да се впусне в своя фокстрот.

За своето изпълнение той получи 27 от максималните 30 точки, а публиката и съдиите станаха на крака, за да подкрепят актьора в този труден момент. Ван дер Бийк сподели повече за аборта в Инстаграм, където публикува снимка на съпругата си, която в момента е в болницата. 

„Разрушени. Съсипани. В шок. Така се чувстваме сега, когато душата, която смятахме, че ще посрещнем в нашето семейство през април, пое по краткия път към небитието“, пише той. Актьорът добавя, че той и съпругата му са преминавали и преди през този период, но никога не им се е случвало толкова късно през бременността. 

Хилария Болдуин не успя да задържи бебето

Ван дер Бийк благодари на приятелите и колегите си за подкрепата и сподели, че в момента съпругата му и цялото му семейство се опитват да се възстановят след тежкия период. 

Хилария Болдуин: Имам риск от спонтанен аборт

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари