fallback

Официално! Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са двойка

25 November 2019 11:00

Двамата дори присъстваха заедно на сватба

След седмици спекулации, вече е официално, че Пийт Дейвидсън има нова дама в живота си. Това е дъщерята на моделката Сидни Крофорд Кая Гербер. Двамата бяха в центъра на вниманието от октомври, но папараците така и не успяваха да ги хванат заедно.

Комикът, който е на 26 години, изкара луда 2019 година, в която беше сгоден за Ариана Гранде, след което се срещаше и с Кейт Бекинсейл.18-годишната дъщеря на Сидни Крофорд от дълго време върви по стъпките на майка си, а тази година сподели и няколко предизвикателни снимки в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @super_kaia_daily на Ное 24, 2019 в 4:02 PST

Тя прекара заедно с Дейвидсън рождения му ден на 16 ноември като дори му занесе торта преди да започнат снимките на шоуто Saturday Night Live. След това двамата бяха забелязани да напускат заедно студиото, а според TMZ Дейвидсън и Гербер са се прибрали в апартамента ѝ след 3 през нощта.

Постепенно папараците успяха да заловят влюбените и се появиха снимки, на които Гербер и Дейвидсън си разменят ласки на концерт. „Пийт и Кая изглеждаха щастливи, но също така се опитваха да не се набиват на очи“, казват източници пред E!News.

Явно връзката им бързо се развива, тъй като двойката беше забелязана и на сватба през уикенда. Церемонията се състоя в Маями, където Пийт и Кая прекараха цял ден на басейн преди това. Там двамата не криеха своята любов и отново бяха уловени да се целуват. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Splash News (@splashnews) на Ное 24, 2019 в 6:22 PST

Дъщерята на Сидни Крофорд беше облечена с дълга синя рокля на точки, която допълни с черни сандали и малка оранжева чантичка. Пийт заложи на традиционния черен костюм с бяла риза. 

Кая Гербер и младежкият дух на модата

„Прекарах цял ден на плаж с голяма група приятели. И двамата изглеждаха много щастливи и се радваха на хубавото време и на слънцето“, казва източник пред E!News. Засега няма информация от Дейвидсън или Гербер за бъдещето на връзката им, но по всичко изглежда, че двамата се наслаждават един на друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Just Jared (@justjared) на Ное 23, 2019 в 5:19 PST

Кейт Мос и Кая Гербер: Окръжности в модата 

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Кая Гербер двойка Пийт Дейвидсън Официално Сидни Крофорд
1 коментара
fallback