IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С тела на 20, а всъщност над 50. Жени - звезди

29 декември 2019 16 30

Кои звезди продължават да провокират с телата си

Снимка: Reuters

В днешно време възрастта играе все по-малко значение. Звездите в Холивуд отдавна доказаха, че човек може да изглежда превъзходно, дори и като навърши 50 години. Много от знаменитите личности провокират със секси снимки в социалните мрежи и привличат погледите, само за да докажат, че въпреки времето, продължават да се чувстват и да изглеждат млади. Ето и някои от тях.

Салма Хайек

„Да, утре ще навърша 53!“, написа например актрисата Салма Хайек след като публикува и снимка ден преди рождения си ден в социалните мрежи. Не е тайна, че Хайек поддържа фигурата си с йога. Актрисата е съпруга на Франсоа-Анри Пино от 2009 т и двамата имат дете - Валентина. Звездата от "Десперадо" често публикува на страницата си в Instagram снимки в оскъдно облекло или по бански и може да се похвали с над 12 милиона последователи.

Хали Бери

През август тази година и носителката на „Оскар” Хали Бери също навърши 53 години. Актрисата също провокира често феновете си в социалните мрежи, като показва изваяното си тяло. Въпреки годините, Бери не спира да спортува и показва, че живее активно и се грижи за фигурата си. Е, и резултатът е налице.

Снимка

Синди Крауфорд

На същата възраст – 53 години е и СиндиКрауфорд. Явно супермоделът продължава да следва диети и да се занимава със спорт, гледайки фигурата ѝ. Модната икона продължава да притежава онази харизма, с която пленяваше всички на подиума. Сега нейният талант е наследила дъщеря й Кайа, но това не означава, че Синди не се грижи за красотата си.Въпреки че приключи професионалната си кариера през 2000 г., Крауфорд е реалното доказателство, че ако човек иска да изглежда перфектно, възрастта няма никакво значение.

Снимка

Кортни Кокс

С перфектна фигура е и звездата от сериала „Приятели” Кортни Кокс, която влезе в образа на Моника. Актрисата е на 55 години, но продължава да демонстрира чудесна спортна форма. Съвсем скоро се очаква и продължението на сериала, в който ще се включат и доста звездни величия като Брад Пит, Джулия Робъртс, Бен Стилър, Джордж Клуни. 

Снимка

Джулия Робъртс

На цели 52 години стана и звездата от "Хубава жена" - Джулия Робъртс. Актрисата продължава да радва феновете си с изтънченост и стил. А безупречната й усмивка е най-голямото оръжие на носителката на "Оскар", която се е превърнала и в една от най-успешните актриси в Холивуд. Освен, че е в класации а най-красиви личности на сп. People, Робъртс е и сред най-влиятелните звезди според The Hollywood Reporter.

Снимка

Деми Мур

Деми Мур също не спира да се грижи за фигурата си. Актрисата изглежда превъзходно за своите 57 години. Може дори да си припомним, че на 56 години Мур се съблече пред фотографа Мариано Виванко и се снима без дрехи за корицата на Harper`s Bazaar като показа за пореден път, че е в превъзходна форма.

Снимка

Мадона

И да не забравяме поп иконата – Мадона. Кой би повярвал, че поп кралицата е стигнала 61 години. Явно и тя не вярва много на тези цифри или изобщо не им обръща внимание, тъй като звездата не спира да тренира и да е в изключителна спортна форма.  Танцът продължава да й е запазена марка по време на концертите й. А също така певицата си има съвсем ново завоевание - 25-годишен танцьор Ахламалик Уилямс и според някои двамата смятат дори да сключат брак.

Снимка

Шарън Стоун

Естествено не може да пропуснем и прекрасната Шарън Стоун, която съвсем спокойно може да повтори една от най-провокативните сцени в историята на киното с нейно участие от филма „Първичен инстинкт”. И всъщност тя го направи през ноември месец тази година по време на наградите Woman of the Year и Man of the Year на списание GQ в Берлин. Стоун е великолепна. Дори и на 61 години.

Снимка

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Аз ( преди 4 години )
А, най-яката мацка Дженифър Лопес къде е ???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар