IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари – критикувани дори от Род Стюарт

3 декември 2019 11 00

Музикантът не одобри решението им да не са на Коледа с кралица Елизабет Втора

Снимка: Reuters

Отдръпването на принц Хари и Меган Маркъл от кралското семейство не остава незабелязано от обществото. Особено и след решението им да не прекарат Коледа с кралица Елизабет Втора.

Тяхното решение не бе прието дори от музиканта Род Стюарт, който разкритикува херцозите на Съсекс за това тяхно решение, съобщава „Daily Star“.

„Разочарован съм, че принц Хари и Меган тази година решиха да не прекарат Коледа с кралицата. Ако аз бях на мястото на Хари, щях да помисля, че има достатъчно празници, които мога да прекарам сам или с майката на Меган. Кралицата е на 93 години. Аз лично съм гледал да прекарвам коледните празници с майка ми и баща ми, знаейки, че не са им останали много“, споделя Род Стюарт.

Всъщност музикантът не е единственият, който не одобрява решението на Меган и Хари. Телевизионният водещ Пиърс Морган неотдавна заяви, че по този начин двойката иска да избяга от британската преса.

Затова пък херцозите са решили да прекарат празника с майката на Меган – Дория Рагланд, която живее в Калифорния, САЩ. От Бъкингамския дворец миналия месец ги извиниха като обясниха, че след като са прекарали предишните две Коледи в Сандрингам, херцозите на Съсекс са решили тази година да пропуснат кралското семейно събиране.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари