IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп украси Белия дом

3 декември 2019 08 30

Първата дама на САЩ се похвали в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Белият дом и президентското семейство Тръмп са готови за Коледа. Това показа Мелания Тръмп в Инстаграм, където се похвали, че вече е приключила с празничната украса. По традиция, с настъпването на декември, първата дама трябва да се заеме с декорирането на Белия дом, който приютява множество коледни дръвчета.

Мелания се похвали с украсата в социалните мрежи, където публикува видеа и снимки от процеса. От тях става ясно, че множество доброволци са се включили в декорирането на Белия дом, а темата тази година е „Духът на Америка“. На елхата пък може да се видят орнаменти, на които пише „Бъди най-добрият“.

Процесът по украсата започна преди няколко месеца. През месец юли първата дама обяви, че вече е направила своя график за празниците и само чака да пристигне елхата. Тази година най-важното дръвче, което се намира в овалния кабинет, е високо 5 метра, което пристигна при първото семейство на Америка миналия понеделник. 

„Духът на Америка блести в Белия дом! Имам удоволствието да споделя тази невероятна експозиция от патриотизъм с всички вас и съм радостна, че всеки ще може да изпита духа на Коледа!“, написа първата дама в социалните мрежи. 

Битката на първите дами: Мелания отстъпва на Мишел и Хилари

Вижте коледния дух в Белия дом в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари