IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Уейд защити лакираните нокти на сина си

9 декември 2019 14 40

Баскетболистът отговори на критики в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Известният спортист Дуейн Уейд отговори на няколко коментара в социалните мрежи, които обиждат сина му. След като баскетболистът споделя снимка по случай Деня на благодарността, много от последователите му забелязаха, че 12-годишният му син е с лакирани нокти и къса блуза.

„Видях няколко обидни коментара в социалните мрежи, които засягат семейството ми. Глупостта е част от света, в който живеем и затова я разбирам. Но ето какво – аз съм избрал това семейство, а не вие. Затова ще продължим да се подкрепяме един друг и да живеем с гордост, любов и усмивки“, пише звездата от NBA.

Това не е първият път, в който семейството на Уейд получава критики, свързани със сина им Зион. През октомври, баскетболистът публикува снимка на съпругата си Габриел Юниън и двете им деца – дъщеря им Каавия и Зион. Под семейният фотос той пише „Моите момичета“, което не се хареса на някои фенове. 

„Какво мислите за това?“, пише един потребител в Туитър за снимката. Габриел обаче бързо отговори по най-добрия начин – „Изглежда ми като любов. Наистина се надявам всеки да получава цялата любов и подкрепа, която заслужава“. Синът на Уейд и Юниън присъства и на тазгодишният прайд в Маями, където беше придружаван от майка си.

Гордият татко сподели снимка на двамата, с която изрази подкрепата си към Зион и неговите решения. „Подкрепяме се един друг с гордост“, пише баскетболистът. В интервю за Variety Уейд признава, че синът му има пълната свобода да изразява сексуалната си ориентация. 

„Смятам, че нашата работа като семейство, е да се подкрепяме постоянно. Аз като баща трябва да съм зад гърба им непрекъснато и да им помагам с каквото мога“, казва той в интервюто. Баскетболистът смята, че всеки родител би постъпил като него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари