IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пъф Деди на 50: Едно звездно парти

16 декември 2019 13 15

Леонардо ди Каприо, Джей Зи, Бионсе и много други – специални гости

Снимка: Vanity Fair

Рапърът P Diddy, чието истинско име е Шон Комбс, навърши 50 години на 4 ноември, но това не му попречи да направи партито си само преди няколко дни. Той отпразнува повода с огромно звездно присъствие в Бевърли Хилс.

Изпълнителят, чието истинско име е Шон Комбс, е известен с организирането на грандиозни партита. Той беше редовен домакин на купони, по случай 4 юли в именията си в Бевърли Хилс, Сен Тропе и Хемптънс. Там е имало определен дрескод, както и строг списък от гости, които могат да бъдат допускани вътре.

Сега, P Diddy не изневери на себе си и организира истински звезден бал за своя 50-и рожден ден. Мястото беше Бевърли Хилс, а компания на рапъра правиха личности от света на шоубизнеса. Там бяха Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи, Кание Уест и Ким Кардашян, Леонардо ди Каприо, тенисистката Наоми Осака, Карди Би и рапъра Offset, изгряващата звезда Lizzo, актрисата Джанел Мона, Кейт Бекинсейл, Снуп Дог, Пост Малоун, Реджина Кинг, Джейдън Смит и още много.

Всички те бяха поканени от гласа на Наоми Кембъл, която също беше сред гостите. Поканата беше под формата на гласово съобщение, което имаше ясни указания за партито. „Няма парти като парти на Diddy“, казва Кембъл. След това тя добавя, че всички, които ще идват, трябва да танцуват, да са официално облечени и да са в добро настроение. 

„Благословен съм, че успях да стигна до 50“, казва Комбс пред Vanity Fair. Той добавя, че е щастливец, тъй като приятелите и семейството му са го подкрепяли през всички трудности в живота. „Още по-благодарен съм на децата ми, които ме мотивират всеки ден да бъда по-добър човек. Очаквам с нетърпение да празнувам с тях и следващите 50 години“, добавя рапърът. 

Изпълнителят се нарежда на девето място сред най-високоплатените музиканти за тази година. Освен че е успешен рапър, той е и добър бизнесмен, който произвежда собствена водка. Разбира се, тя беше на централно място на партито. В добавка към това, P Diddy е ценител и на изкуството. 

Шон Комбс и Марк Уолбърг пуснаха на пазара своя марка вода

Според източници, през миналата година той е купил картината „Past Times“ за 21 млн. долара на художника Кери Джеймс Маршъл. Смята се, че това е най-високата цена за картина на чернокож артист, който все още е сред живите. Въпреки че дълго време Комбс не потвърди слуховете, картината е била на централно място в имението по време на купона. 

Изпълнителите The Weeknd и Травис Скот бяха първите, които запяха Честит рожден ден и бяха последвани от всички присъстващи. 

Джей Зи и Доктор Дре са сред най-богатите рапъри

Част от звездите застават пред обектива на Карлос Араухо, а снимките може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари