IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона отново с младо гадже

17 декември 2019 15 00

Изпълнителката беше забелязана в прегръдките на свой танцьор

Снимка: Reuters

Мадона е известна със своята способност да скандализира феновете си както с решения, отнасящи се за музикалната ѝ кариера, така и с такива, които касаят личния ѝ живот. През годините тя беше забелязвана в компанията на много известни мъже, сред които са актьорът Шон Пен, режисьорът Гай Ричи и още много не толкова познати на публиката господа.

Често гаджетата на Мадона са били и по-малки от нея. Тя излизаше с танцьорите Брахим Залибат, който тогава беше на 23, а след това и с Тимор Стефънс, тогава на 26.

Сега изпълнителката отново беше забелязана в прегръдките на младок. Името на момчето е Аламалик Уилямс и е част от танцьорите на Кралицата на попа. 61-годишната Мадона и 26-годишният Уилямс не се притесняват да покажат близостта си и вече бяха уловени от папараците.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SUPER (@super.ru) на

Аламалик се запознава с изпълнителката през 2015 година, когато започва да я придружава по турнета. От тази година започнаха и слуховете, че между тях има нещо повече от професионални взаимоотношения. И докато допреди няколко дни това бяха само догадки, сега, по всичко изглежда, че Мадона и Уилямс са доста близки.

Двамата бяха в компанията на дъщерята на изпълнителката – Лурдес, която също беше с мистериозен мъж. Снимките, на които се вижда близостта на Мадона с Аламалик, предизвикаха редица коментари. Част от тях са свързани с огромната разлика между двамата. Изпълнителката е на 61 години, докато танцьорът е на 26. 

В момента двамата са заедно в Маями, където Мадона ще направи седем концерта, които са част от турнето ѝ Madame X. 

Мадона искала дете от Денис Родман

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари