IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама Мадона: Лурдес се снима в симулация

10 декември 2019 15 00

23-годишният модел се снима в пърформанса за известна испанска марка

Снимка: Reuters

Неведнъж Мадона е провокирала с поведението си и ето, че и нейната дъщеря Лурдес минава по нейните стъпки. 23-годишният модел се снима в симулация на оргия за известната испанска марка Desigual в Маями, съобщава „The Sun“.

На показаните кадри Лурдес е облечена в ярко цветна рокля с презрамки и дълбоко деколте и позира заедно с още 30-ина модела за пърформанса Love Different 2020 в The Temple House.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desigual (@desigual) on

В него участниците се разделят на двойки и имитират полов акт. Изданието не пропусна да отбележи, че преди началото, Лурдес съвсем демонстративно е показала на всички небръснатите си подмишници, след което се е целунала с друга жена по устата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desigual (@desigual) on

Към тях се присъединяват още 28 изпълнители, след което всички демонстрират и оргия пред аудиторията. Мадона, която се слави с еротичните си шоута говори преди време за таланта на дъщеря си пред британския Vogue: „Лурдес е безумно талантлива. Позеленявам от завист, защото е невероятна във всичко, което прави.“ Мадона коментира и клопките пред детето ѝ, което има известна майка: „Чувствам, че социалните медии я нападат“. Певицата допълни, че ѝ дава примери с други деца на знаменитости каквато е Зоуи Кравиц.

Мадона е майка и на 19-годишния Роко, като има и четири осиновени деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари