IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни български двойки, които се разделиха тази година

24 декември 2019 18 00

Някои от тях си дадоха втори шанс...

Снимка: Булфото

Не за всички известни личности у нас изминалата година донесе радостни емоции. Някои от тях преживяха нелека раздяла и официално съобщиха, че продължават пътищата си разделени. Ето и някои от тях.

Кубрат Пулев и Андреа

Те са едни от най-дългогодишните партньори в българския шоубизнес. Любовта им продължи цели 12 години. Но ето, че изненадващо тази година стана ясно, че Кубрат Пулев и Андреа вече не са заедно. Двамата се запознават през 2007 г. и макар да не обичаха да показват много личния си живот, се знаеше, че Андреа стои зад партньора си и винаги го посреща на летището, когато той се завръща от участия. Медиите и неведнъж откриваха драматичните моменти в живота им, свързани с това, че братът на Пулев – Тервел не харесвал певицата и фриволното ѝ поведение. Андреа пък застана зад Кобрата и при скандала с целувката с Джени Суши, но все пак малко по-късно певицата написа в социалните мрежи, че е „млада за сватба и твърде стара за да участва в детски игрички“.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изживя звезден романс със звездата от The Pussycat Dolls Никол Шерцингер. Певицата дори гостува у нас и публикува снимки в социалните мрежи, но двамата все пак решиха да прекратят отношенията си. Всъщност от доста време те бяха „разделяни“ от медиите, но чак сега слуховете се оказаха истина. Гришо призна, че е сам, а Никол намери утеха в участника в X Factor Том Еванс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

 

Ивайло Захариев и Миряна Георгиева

Актьорът, познат от филмите „Номер 1“, „Лов на дребни хищници“, „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“, „Южен вятър“, но най-вече от малкия екран в сериалите „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ се раздели със съпругата си Миряна, от която има двама сина. Двамата сключват брак през 2012 г., но се оказва, че отношенията им са охладнели още преди година. Новата половинка на Ивайло се казва Станислава и често съпътства актьора на светски събития .

Снимка

Кали и Владимир

И фолк дивата Кали се раздели с мъжа си. Според вече бившия ѝ Владимир, причината за раздялата им е изневяра от страна на певицата. Двамата имат общ син от 6-годишната си връзка – Александър, заради който те дълго време бяха настръхнали един срещу друг. Все пак напрежението между тях утихна и Кали и Владимир намериха начин да изгладят отношенията си в името на детето.

Снимка

Д-р Енчев и Теди Велинова

Д-р Енчев и Теди Велинова се славиха като една от най-бляскавите двойки в родния шоубизнес. Двамата са заедно от 2011 г., като две години по-късно сключват брак. Предложението е романтично и стилно, пред фонтана „Ди Треви“ в Рим, но явно недостатъчно, за да оцелее бракът им. За 8-те години съвместен живот хирургът и бившият модел имат две деца – момче и момиче.

Снимка

Следващите две двойки от родния шоубизнес ту се разделяха, ту се събираха и нещата около тях остават драматични. Ето и кои са те:

Биляна Дол и Валери Божинов

Сложна е връзката и между Биляна Дол и Валери Божинов. Двамата се разделиха тази година, като причината която сръбкинята изтъкна е, че хванала в изневяра възлюбения си. След аферата двамата се разделят, но по-късно Биляна призна, че отново се е събрала с футболиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ???? (@biljanadoll_official) on

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова и Гринго преживяха бурен семеен живот. На пищната си сватба двамата се врекоха във вечна вярност пред повече от 400 души. Фолк дивата дори изчака избраника си да излезе от затвора, за да сключат брак, но се оказа, че Гринго не заслужава предаността на певицата, тъй като бил домашен насилник. Софи се оплака, че е изтърпяла физически тормоз от негова страна. Двамата се разделиха тази година, но ето че Маринова все пак прости на мъжа си и двамата отново се събраха. Стискаме им палци всичко между двамата да върви по мед и масло и най-важното да са живи и здрави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари