IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер на коледен базар с Том

20 декември 2019 11 55

Певицата вече не крие новото си гадже

Reuters

Край на спекулациите! Никол Шерцингер вече не крие новото си гадже. Папараци заснеха как тя се разхожда с Том Евънс в Лондон.

Изпълнителката, която е жури в X Factor и музикантът, който участва в него, са забелязани да пазаруват на коледен базар. По-късно двамата са се качили в такси с пълни торби в ръцете.

Никол се е опитала да се скрие с широкополата си шапка, докато музикантът ѝ помага да влезе в колата.

В интервю за „Добро утро, Великобритания“, Шерцингер не потвърди, че излиза с Том. Тя само коментира, че той е прекрасен, но в момента е много заета и иска да се съсредоточи върху ангажиментите си. Въпреки че се опита да отклони вниманието от темата, певицата не успя да скрие, че не е безразлична към него. 

Никол Шерцингер и Том Евънс се запознават по време на снимките на музикалния формат X Factor. Двамата започват да флиртуват, като след няколко седмици Евънс решава да направи първата крачка и да я покани на среща. Искрите, които прехвърчат между двамата, забелязват и колегите на певицата, които пускат майтапи за това в ефир. 

The Pussycat Dolls, това се казва завръщане!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари