IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян ни връща в ерата на Елизабет Тейлър

20 декември 2019 15 00

Риалити звездата се снима за списанието „7Hollywood“

Снимка: Reuters

Ким Кардашян ни върна няколко години назад в златната ера на Холивуд.

Съпругата на Кание Уест участва във фотосесия за списанието „7HOLLYWOOD“ и за малко да забравим, че годината е 2019-а. На снимките Кардашян е с черна рокля, а прическата ѝ е стилен боб. Изборът на риалити звездата изобщо не е случаен. Тя винаги е казвала, че черпи вдъхновение от актрисите София Лорен и Елизабет Тейлър.

Части от фотосесията се появиха в профилите на Кардашян и на списание „7HOLLYWOOD“. На една от снимките Ким се изляга на легло, носейки черни токчета и черна рокля, която добре описва цялото ѝ тяло. Съпругата на Кание Уест допълва визията си с огромни перли и дълги обици. 

Роклята е дело на дизайнера Тиери Мюглер, с когото Кардашян често работи. На друга снимка пък риалити звездата е малко по-облечена като върху роклята си е сложила бяла риза с къс ръкав, а перлите са заменени с диамантен чокър. 

Освен че феновете се насладиха на някои от снимките, те успяха да видят и клип от фотосесията. На него е показано как Кардашян сменя няколко тоалета на Мюглер, сред които червени панталони, блейзър и мини рокля в черно и златно с високо деколте. Разбира се, всяка визия беше допълнена с впечатляващи аксесоари като пръстени, обици, колиета и гривни. 

Ким е голям фен на Тиери Мюглер. Именно той е виновен за нейната визия на тазгодишната МЕТ гала, която е отнела близо 8 месеца работа. „Това е първият път от 20 години насам, в който г-н Мюглер прави нещо за модната му къща. И да избере да направи точно моята рокля, е невероятна чест за мен“, каза тогава Кардашян пред „Vogue“. 

През годината Ким носи още негови дизайни на различни светски събития, сред които Hollywood Beauty Awards през април, а само дни по-късно смени две рокли от френския дизайнер за откриване на изложбата в Монреал.

Звездно трио: Виктория Бекъм до Ким и Кортни

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари