IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян съди пластичен хирург

11 декември 2019 10 50

Риалити звездата вече е на „ти“ с правото

Reuters

Ким Кардашян заведе дело срещу пластичен хирург. Причината за внасянето на съдебния иск е, че специалистът е използвал неправомерно нейна снимка, за да рекламира услугите си.

Риалити звездата обяснява, че си е правила така наречената вампирска маска, която д-р Чарлз Рънелс предлага, но тя не е давала съгласието си той да използва нейното име, за да промотира своята работа.

До момента хирургът не се е свързал с Кардашян, за да ѝ предложи някаква сума за безплатната реклама.

Съпругата на Кание Уест посочва, че дори не е доволна от въпросната маска, защото тогава е била бременна и не е могла да пие обезболяващи. 

Д-р Рънелс предлага рекламни брошури с лицето на Ким, заради което ще отговаря пред съда. „Дори профилната му снимка в социалните мрежи се състои от един негов малък кадър и фотос на Кардашян, който е два пъти по-голям“, посочва адвокатът на звездата. 

Кардашян, която отскоро учи право, е решена да си търси правата, тъй като се опитала да разговаря с лекаря, но той бил враждебно настроен към нея и дори ѝ поискал пари за това, че ѝ правел реклама. 

Междувременно Ким Кардашян-Уест е получила близо два милиона долара за реклама с нейно участие, пише „Daily Mail“. Тя се е снимала във видео заедно с австралийската актриса Магда Шубански. От известната марка храни били изненадани, че известна личност от нейния ранг се съгласява да се снима за тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари