IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашиян показва тяло на плажа

23 август 2019 10 00

Тя и децата й са на почивка на Бахамите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ким Кардашиян изглежда, че прекарва доста хубаво лято. Звездата не пропуска да качи снимка от някое приказно място, на която се вижда как се забавлява през лятото. Тази седмица тя зарадва своите фенове с фотоси от Бахамите, където плажува заедно с четирите си деца - Норт, Чикаго, Сейнт и Псалм. 

Това, което най-много хвана окото на последователите й са еднаквите бански костюми на майка и дъщери. Ким, Норт и Чикаго бяха облечени в сребърни цели бански, които добре очертават тялото. Някои от феновете не пропуснаха да отбележат, че съпругата на Кание Уест изглежда чудесно и успява да се справи сама с четирите си деца.

Снимка: Instagram

Снимката, която предизвика най-голям интерес обаче не е била направена много лесно. За това споделя самата Ким, която пише под поста си в Инстаграм, че е почти невъзможно да накараш четири деца да стоят мирно пред камерата. Звездата непрекъснато споделя снимки и клипове в социалните мрежи от различните си приключения. На едно от видеата се вижда как дъщеря й Чикаго си играе с малка змия, увида около врата на детето. 

Ким

Снимка: Instagram

Това не е единствената снимка, на която се вижда перфекната форма на Ким. Тя почиваше и в Коста Рика, където отново не пропусна да зарадва своите фенове със стегнатото си тяло. Явно отглеждането на четирите й деца не пречи на тренировките на звездата. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари