IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Тото и Лъчо от Скандау стана татко

23 декември 2019 10 50

Все още не се знае полът на бебето

Facebook

Лъчезар Евтимов от група „Скандау“ е станал татко. Това съобщиха близки до изпълнителя, като потвърдиха, че приятелката му – Ралица Константинова, го е дарила с първи наследник.

Бебето се е родило преди около седмица, но до момента щастливите родители не са обявили официално новината. Не е ясно какъв е полът му, нито и как са го кръстили.

В края на ноември певецът имаше рожден ден. Тогава неговите колеги от бандата „Руди, Дули, Муден и Кукушев“ го поздравиха със специално видео в социалните мрежи, в което наред с традиционните пожелания, намекнаха, че го очаква хубаво събитие.

Наскоро Лъчо написа във Facebook, че няма да прави равносметки за 2019 г. и пожела весели празници на своите фенове:

„Около Коледа и Нова година, Facebook се пълни с равносметки, съвети, препоръки и укорителни публикации. Ще излъжа ако кажа, че предни години не съм бил част от авторите на този тип съдържание, излизащо по „стените“ на хората. Тази година нищо няма да ви напиша за живота, за морала, за постиженията. Нито ще се карам, нито ще хваля. Животите ни са съвършено различни, за да ги сравняваме – поне според мен. Изкарайте си хубаво! Не само идните празници! Изкарвайте си хубаво цял живот! Сигурен съм, че знаете как!“.

В края на септември дуетната половинка на Лъчо – Тото, стана татко – на малкия Доминик. Той и Катрин Петринска криеха бременността до последно, а откакто бебето се е родило, все още не са го показвали.

Подобно на своя приятел и колега, Лъчезар Евтимов явно не желае да афишира публично своето дете. Едно е ясно – 2019 г. е изключително успешна за момчетата от „Скандау“ – както в професионален, така и в личен план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари