IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тото стана баща

25 септември 2019 14 50

Рапърът посрещна първото си дете

Снимка: Instagram

Изпълнителят Йонислав Йотов, известен като Тото от „СкандаУ“, стана баща за първи път. Половинката му Кристин Петринска роди в събота към 18:00 ч. Засега обаче нито един от двамата не споделя повече подробности около бебето и неговото име.

Тото не е успял да присъства на раждането, тъй като в същия ден е бил на участие извън София. Изпълнителят и приятелката му се запознаха преди година по време на негово изпълнение. Оттогава двамата водят връзка, която не крият от феновете си.

Те постоянно публикуват общи снимки, но дълго време криеха новината за бременността на Кристин. Въпреки това феновете бяха убедени, че Тото чака дете, тъй като папараците уловиха приятелката му с наедряло коремче по време на концерта на „СкандаУ“ в „Арена Армеец“.

Сега почитателите им се чудят дали и другата половина от дуета няма скоро да става баща. В мрежите се завъртяха слухове, че и Лъчо чака дете от приятелката си, но засега няма официално потвърждение от двамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ПАТКАЛНИК ( преди 4 години )
Разбрахме вече, 100 000 медии го съобщиха! Не разбирам защо, като на известен му се роди бебе, всички медии гръмват!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар