IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде бяха родните звезди на Коледа?

27 декември 2019 11 00

Повечето се отдадоха на релакс

Facebook

Къде бяха родните звезди на Коледа? Това се питат техните най-върли последователи в социалните мрежи. За да ги поздравят и задоволят любопитството им, много наши известни личности споделиха как са прекарали празника. 

И тази година много български известни личности оставиха раболтата настрани и се отдадоха на релакс. Много качиха снимки със своите любими хора и изтъкнаха колко е важно за тях да бъдат със семейството на Коледа. 

Наум Шопов-младши

"Ние сме готови! Българската Коледа започва след броени минути на живо от Народен театър "Иван Вазов". Дарете на 1117, помогнете на децата в нужда!", коментира актьoрът, който на Коледа бе на работа. Той бе водещ на инициативата "Българската Коледа", която събра близо 2 млн. лв. дарения за пяодпомагане лечението на болни деца. 

На 27 декември Наум Шопов отбеляза, че празнува първия си Ден на бащата и отбеляза колко е важно татковците да дават добър пример на децата си. 

Антония Петрова-Батинкова

"Първата Коледа на нашия единствен и неповторим син Благовест Ивайло Батинков, първата ни Коледа тримата заедно! Смисълът на живота е семейството!". Това написа във Facebook Мис България 2009 и сподели серия от клипове и снимки, на които Антония Петрова-Батинкова, детето и съпругът й Ивайло са с летни дрехи. 

По кадрите личи, че семейство Батинкови е избрало да прекара празниците в чужбина, из някоя от топлите страни и вместо да кара ски, да ходи на плаж. 

Алекс и Даниел Петканови 

Известното семейство не поропусна да отбележи, че това е първата Коледа за малкия Габриел. Тв водещият и моделът споделиха снимки от празничната си трапеза, както и щастливи мигове, уловени до елхата им. 

Александра изтъкна, че синът й е получил специален подарък от чичо си Христо Стоичков - персонализиран екип с автограф от Лео Меси. 

Луиза Григорова-Макариева

"Честита Коледа! Обичайте, помагайте, прощавайте, бъдете благодарни, бъдете хора", написа актрисата, която се радва на домашния уют по празниците и се е снимала до запалената камина. 

Глория 

Изпълнителката е избрала да сподели магията на Коледа с майка си. 

„Нашите близки - нашето богатство! Честито Рождество Христово и весели празници, приятели”, коментира поп фолк певицата Глория в Instagram. 

Николета Лозанова

Плеймейтката и приятелят й Ники Михайлов избраха да посрещнат Бъдни вечер и Коледа във Виетнам. Двойката е отседнала в 5-звезден хотел, разположен край бреговете на бреговете на Южнокитайско море. 

Лозанова не пропусна да сподели снимки по бански и се похвали, че с любимия й събират тен на плажа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари