IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Елза Патаки посреща гости без бельо

3 януари 2020 17 40

Актрисата вдигна новогодишно парти в обновеното си имение

Снимка: Instagram

Елза Патаки и Крис Хемсуърт се преместиха в имението си за 20 млн. долара в Бахрън Бей след 2 години ремонт и актрисата реши да отпразнува събитието с пищно новогодишно парти. Гостите обаче по всяка вероятност са били по-впечатлени от визията на 43-годишната хубавица от испански произход, отколкото от имота, тъй като тя реши да ги посрещне по прозрачна рокля без бельо.

Елза сподели в Instagram, че партито е било тематично в стил „Студио 54“. И самата тя наистина се вписа идеално в темата със своята телесна прилепнала рокля с пух по краищата, гигантски слънчеви очила и много плът, подаваща се изпод ефирното оскъдно парче плат.

Патаки качи кадри от събитието, на които позира в компанията на съпругата на Мат Деймън – Лучиана Барозо, снаха си Саманта и свекърва си Леони.

Елза и Крис се преместиха в имението преди няколко седмици, макар че са негови собственици от 2014. Двойката плати 7 млн. долара за имота, но стойността му към днешна дата е почти 3 пъти повече.

Патаки и Хемсуърт се венчаха в края на 2010. Те имат 3 деца – Индиа Роуз (7) и близнаците Тристан и Саша (5).

https://www.instagram.com/p/B6z7MdmHqXN/

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари