IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И восъчните Меган и Хари вече не са кралски особи

10 януари 2020 10 40

Фигурите им бяха преместени

Снимка: БГНЕС

Скандалът с оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл от кралското семейство стигна и до музея на Мадам Тюсо в Лондон. Оттам обявиха, че восъчните фигури на херцозите на Съсекс официално ще бъдат преместени далеч от другите членове на фамилията.

Мениджърът на Мадам Тюсо, Стийв Дейвис, споделя, че музеят също трябва да реагира на изненадващата новина за отказването на принц Хари и Меган Маркъл от всички кралски задължения и привилегии.

„От днес восъчните фигури на Хари и Меган няма да бъдат в зоната на кралското семейство“.

Разбира се, те няма да бъдат изцяло премахнати от музея, но мястото им ще зависи от следващия им ход. Самите херцози споделят, че най-вероятно ще прекарат голяма част от годината в Северна Америка, където в момента се намира синът им Арчи. Натам се насочи и Меган, която остави принц Хари във Великобритания, за да изясни нещата с кралицата.

Музеят на Мадам Тюсо в Ню Йорк ще последва примера на английските си колеги и скоро също ще премести фигурите на херцозите на Съсекс. „С нетърпение очаквам двойката в Северна Америка и ще видим какво бъдеще ги очаква тук“, казва Британи Уилямс, която е говорителка на музея в Голямата ябълка.

Восъчната фигура на Меган Маркъл се присъедини към кралското семейство през 2018 година в музеите в Ню Йорк и Лондон. Това се случи, след като тя официално стъпи в брак с принц Хари същата година. Всяка една от фигурите е струвала по 195 хиляди долара. 

Хари и

Снимка: БГНЕС

Къде ще бъдат преместени восъчните Меган и Хари остава да разберем. 

Хари и Меган напускат кралското семейство? Ето какво ще се случи след това

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари