IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лора Караджова: Надали ще се оженим

13 януари 2020 10 40

Певицата е в шестия месец

Булфото

Лора Караджова не предвижда да вдигне сватба с Марсел Рохас. Това призна самата тя, говорейки за предложението за брак, което получила в началото на декември миналата година.

„Предполагам, че той го е усетил със сърцето си и като дойде рожденият ми ден, той явно не е имал друго като идея, извади кутийката и каза: „Ще се омъжиш ли за мен?“ и това беше. Супер мило и невинно се случи“, разказа певицата пред бТВ.

Караджова изтъкна, че всяка обичана жена трябва да носи пръстен от мъжа, който изпитва толкова силни чувства към нея:

„Аз много го исках, много го обичам. Надали ще се оженим някога и ще вдигнем сватба, защото и двамата не сме фенове на това нещо, но мисля, че това е мил и съкровен жест от негова страна“.

Изпълнителката, която е в очакване на второто си дете, сподели, че е в шестия месец от бременността и се чувства отлично. Тя обаче не пожела да сподели какъв е полът на бебето.

„Абсолютно съм удовлетворена от живота. Благодаря на висшите сили, че ми пращат добра енергия. Засега всичко е наред при мен и съм щастлива“, каза още тя.

Лора Караджова и Марсел Рохас са заедно от лятото на 2018 г. Дъщерята на Данчо Караджов има дъщеричка – Алиса, от предишната си връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари