IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган отрече да е била умишлено изключена от срещата в Сандрингам

14 януари 2020 17 30

Херцогинята обясни, че сама е решила, че присъствието й не е от значение

 Меган отрече да е била умишлено изключена от срещата в Сандрингам

Отдръпването на Хари и Меган продължава да е гореща тема в Обединеното кралство. Въпреки че принц Хари застана усмихнат до брат си – принц Уилям и кралицата потвърди, че застава зад решението на херцозите на Съсекс, медиите все още не са се успокоили и тази история продължава да е водеща в британския печат.

Сред един от коментарите бе, че Меган Маркъл умишлено е била изключена от вчерашната важна за фамилията среща. Самата херцогиня обяснява, че сама е решила да остави преговорите на раменете на съпруга си, пише „Daily Mail“.

Говорителят на двореца Кенсингтън също потвърди думите ѝ като обясни, че принцът и съпругата му са решили, че не е необходимо и Меган да се присъединява в разговора.

За да докаже, че сътресение няма, принц Уилям реши да участва в първата си след новината обществена проява. Той се включи в училищно бягане тази сутрин. Също така той отрече да има разрив между него и брат му, както и между Кейт и Меган.

Все пак е ясно, че ситуацията в Двореца е сложна. Доказа го и емоционалното изявление на кралица Елизабет Втора след историческата семейна среща в Сандрингам. В него тя изрази съжаление за решението на херцога и херцогинята на Съсекс да разделят времето си между Канада и Великобритания, докато прекратят своите кралски задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари