IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Евгени Минчев: Меган и Хари не бягат, отиват си на село!

21 януари 2020 17 30

Хари и Меган просто отиват на село, коментира Евгени Минчев

Снимка: БГНЕС

Макар и силно натъжен след отказа от титлите, принц Хари пристигна в Канада, където е семейството му. Вече медиите показаха и как Меган разхожда малкия Арчи в компанията на две кучета. Херцогинята на Съсекс изглеждаше във видимо добро настроение и спокойна.

Докато тя възстановяваше емоционалното си състояние, Хари присъства вчера на един от последните си ангажименти като висш член на кралската фамилия. Той се срещна с държавните глави на няколко африкански държави, както и с британския премиер Борис Джонсън. Случващото се с „Мегзит“ коментира пиарът и светски хроникьор Евгени Минчев в студиото на „България сутрин“.

„Кралската длъжност е занаят, с който се раждаш и който се изучава. Когато си принц и си престолонаследник, ти си чирак на Короната. Имаш кралски задължения. Хари има родов ангажимент“, обясни гостът.

И посочи, че Меган е жена, която е свикнала да печели. Това е едно женско тропване на токчета. Едно токче, което трябва да потъне в паважа на Бъкингамския дворец, категоричен е той.

Минчев е на мнение, че след като Великобритания гръмко се изнася от Европейския съюз, тя има нужда от други партньори. Не е ли редно кралицата да има свой посланик в Канада, попита той и отбеляза шеговито, че всички шпиони трябва да изглеждат незабележими.

„Те не бягат. Те си отиват на село или във вилната си зона, защото Канада е британски протекторат. Не може да бъде само младежко хрумване. Това е нов начин на употреба на кралската власт, който да мине по незабележим начин. Вярвате ли, че така лесно се допуска да замине внукът ти, който е престолонаследник? Баба му дава титлите, там всичко е дадено от баба му. Отиват някъде, където ще са полезни на Короната“, категоричен бе Евгени Минчев пред Bulgaria ON AIR.

Короната ще продължава да бъде там, хората ще плащат данъци, всичко е икономика. Това не е истерия, истерията я създават хората, каза още той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари