IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли: Счупих си ръката, но продължих да снимам филм

3 февруари 2020 10 50

Актрисата признава, че не отишла до болницата няколко дни

Снимка: Getty

Блейк Лайвли разказа за момента, в който си чупи ръката по време на снимките за новия ѝ филм „The Rhythm Section“. Актрисата гостува в предаването на Джими Фалън и разкри, че лентата е изпълнена с екшън сцени, които са изисквали огромна подготовка.

Филмът е режисиран от Рийд Морано, която е трябвало да спре снимането, след като главната ѝ актриса претърпява контузия. По първоначални данни “The Rhythm Section“ трябваше да излезе през февруари 2019 година, но премиерата му беше изместена за края на този януари.

Според Лайвли, Морано снима много добре, а сцените ѝ са доста напрегнати. „Рийд винаги казваше, че иска публиката да усети заряда на героя“, казва актрисата пред Джими Фалън. Звездата веднага харесала идеята, но по-късно разбира, че самата тя ще трябва да прави някои от каскадите.

Блейк

Снимка: Getty

И точно така Блейк се сдобива със счупена ръка. „Беше една дълга сцена, около 4 минути, в която аз и Джъд Лоу се бием. Изведнъж скъсах лигамент и кокалчетата на пръстите ми сякаш изпаднаха от ръката ми. След това съм разместила две кости и счупих още неща“, разказва актрисата.

Тя допълва, че инцидентът се е случил, когато е ударила Лоу в лакътя. „Ръката ми беше като конфети, изстреляни от кутия. Изведнъж БУМ и не беше свързана с нищо“. Актрисата претърпява две операции и дори е успяла да се пошегува с докторите. Те обаче не успели да усетят хумора ѝ и срещата преминала доста странно.

Блейк споделя, че независимо от болката е продължила да снима сцената. „Мислех си, че съм добре и че ръката ми е наред. Но след няколко дни тя се поду и тогава реших, че е време да отида до болницата“, казва тя пред ET.

Блейк

Блейк и Джъд Лоу. Снимка: Getty

След това Лайвли преминава през тежка физиотерапия, където е трябвало да се научи да диша правилно, за да не усеща болката. В този неприятен момент неотлъчно до актрисата е съпругът ѝ Райън Рейнолдс.

Двамата имат три деца, а съвсем наскоро звездата сподели как се справят с грижите. Тя признава, че увеличението на наследниците им наистина е затруднило малко ежедневието им, но пък не ми заменила с нищо чувството на пълнота в сърцето. Засега светът знае имената на само две от децата на двойката – Джеймс на 5 и Инез Рейнолдс на 3. Третото също е момиче, но името му остава в тайна.

„Наистина е голяма лудница. Но аз съм готова за нея“, казва тя в предаването „Good Morning America“.

Блейк

Снимка: БГНЕС

Актрисата също поговори и за „войната“ между нея и Рейнолдс в социалните мрежи. Двамата са известни с това, че често публикуват смешни снимки на другия. Миналия август, Райън отбеляза рождения ден на съпругата си с няколко кадъра, на които тя не изглежда никак добре.

Всичко това обаче се приема с усмивка и от двете звезди. „Притеснително е как е успял да намери толкова нелицеприятни мои снимки. Но пък той изглежда прекрасно“, казва Лайвли.

Райън Рейнолдс: Да имам дъщеря е сбъдната мечта за мен

Тя обеща, че отсега приготвя „отмъщението“ срещу съпруга си и най-вероятно ще направи нещо за рождения му ден, който е през октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари