fallback

Орландо Блум се впуска в уелнес предизвикателство

17 March 2023 08:40

Актьорът влиза в бизнеса с растителни добавки

БГНЕС

Орландо Блум вече се е доказал в киното, но със сигурност има роли, за които все още мечтае. И докато ги получи, ще се включи в смело бизнес предизвикателство. То е доста далеч от снимачната площадка. Отскоро той се занимава с растителни добавки, за да подобри уелнес преживяването си.

Актьорът обединява усилията си с марката Form Nutrition, за да предложи на пазара растителни протеини на прах и вегански мултивитамини в Съединените щати.

Мъжът до певицата Кейти Пери не крие, че освен горд татко, има и друга важна роля – на уелнес директор.

Блум получава голяма подкрепа от семейството

Публикация, споделена от Orlando Bloom (@orlandobloom)

Звездата разкрива, че ако не е годеницата му, едва ли би започнал новия бизнес. Като негов „най-голям фен“, тя го подкрепя във всяко едно начинание.

„Мисля, че се подкрепяме взаимно, защото сме фенове един на друг, разбирате ли какво имам предвид?“, казва актьорът, за когото Кейти притежава голяма сила. Тя си личи в нейното отношение към младите изпълнители, на които е жури в тв формат, но и към начина, по който се държи с него всеки ден.

Орландо разказа за порасналата им дъщеря

Публикация, споделена от Orlando Bloom (@orlandobloom)

Преди близо две години известната двойка се сдоби с момиченце, което кръсти Дейзи Доув.

„Тя е красива, расте бързо, голяма, силна и здрава. И не можеш да бъдеш по-благословен от това“, признава актьорът, говорейки за своята наследница.

Блум разкрива, че детето често го моли да му направи вкусно смути с растителен протеин.

Орландо Блум за тежкия момент, в който едва не губи живота си

Медитация, дълги разходки… Джесика Алба споделя своите уелнес тайни

Гуинет Полтроу разказа за своята уелнес рутина

Актьорът разчита на ежедневни тренировки

Публикация, споделена от Orlando Bloom (@orlandobloom)

Говорейки за своята уелнес рутина и начина, по който поддържа форма, половинката на Кейти Пери разкрива, че тренира всеки ден. И се опитва да има положително отношение към здравето си, което за него е много важно.

„Имам страхотен списък с рецепти за това как обичам да използвам протеин в ежедневието си и просто нещо, което е вкусно, колкото и продукта... Виждам резултатите във фитнеса, виждам резултатите в живота си, виждам резултатите в моето благополучие, в моето психично здраве“, обяснява той пред списание People.

Когато става дума за работа, Орландо коментира, че има специална подготовка за всяка роля. А днес може да каже подобно нещо за новото си уелнес начинание, в което се впуска с голям хъс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Орландо Блум хранителни добавки Уелнес растителен протеин
0 коментара
fallback