IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу разказа за своята уелнес рутина

15 март 2023 11 00

Тя разкри коя е най-странната практика, която е опитвала

БГНЕС

БГНЕС

Гуинет Полтроу разказа за най-странната уелнес практика, която е изпробвала, за да се почувства по-добре. Пред подкаста на Dear Media актрисата обяснява какво точно е ректална озонотерапия и защо е прибегнала до нея.

„Използвах озонотерапия, ректално. Мога ли да кажа това?... Доста е странно. Доста е странно, да. Но беше много полезно“, разказа тя за процедурата. При нея озоно-кислородната смес се въвежда през ануса и се абсорбира през чревната лигавица.

Актрисата използва уелнес техниката, за да стимулира имунната си система, да понижи възпалението и детоксикира въпросната област. Предвид това, че преди време тя създаде свещ с аромат на вагина, нейните последователи не се учудват от признанието ѝ.

Пред подкаста The Art of Being Well звездата разкрива още, че от известно време пие кетонови напитки.

„Помага за когнитивните способности и мозъчната мъгла и енергията. Пия го със зелен чай следобед. Вкусът му е доста, доста лош“, разказа Полтроу на водещия, който обяснява, че за него те са със странен вкус.

Какво включва още уелнес рутината на Гуинет?

трансцендентална медитация, пилатес, тренировката на Трейси Андерсън и сесии в инфрачервена сауна. Това са другите уелнес неща, които влизат в ежедневната практика на актрисата.

Гуинет се осланя и на стриктна палеодиета, която прекъсва, само когато забременява с дъщеря си през 2003 г.

„Всичко, което исках, бяха сандвичи със сирене на скара и кисело мляко“, спомня си тя.

Грижа за себе си – уелнес рутини за зимата

Уелнес тенденции от 2022-а, с които да се сбогувате

Ледена вана – задължителна в уелнес рутината

По думите на Полтроу, след като поработила над себе си и постигнала нужния баланс, установила, че е готова за нова връзка и брак:

„Трябваше да се активизирам и да осъзная, боже, наистина искам да бъда с някого, който успокоява нервната ми система и който изважда най-доброто от мен. И наистина се замислих какви са тези неща. Не исках да се чувствам нервна около партньора си. Исках да се чувствам спокойна...“, разказва още актрисата.

Смята ли звездата да се завърне в киното?

Гуинет се снима за последно в сериал през 2020 г. След това използва пандемията, за да развие своя собствен бизнес с козметика. Днес тя признава, че работата ѝ в Goop прави актьорската кариера „невъзможна“. Ала все пак си оставя една вратичка, през която един ден може да се завърне.

„Аз също признавам, че съм художник. Искам да кажа, и мисля, че предприемачите също са хора на изкуството“, обясни Полтроу, според която в момента работата в киното не е нейната основна цел.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари