IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу на 50: Вече не ми пука какво мислят хората за мен

18 октомври 2022 17 50

Актрисата споделя повече за важния си юбилей

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу навлезе в петото си десетилетие преди по-малко от месец, но вече харесва този етап от живота.

„Фантастично е. Чувствам се доста вдъхновена. Преди ми пукаше какво мислят хората за мен, а сега не ми пука. Приятно е. Това, което е най-важно, според мен, е да не се вглъбяваш толкова много в мнението на останалите, а да харесваш себе си“, казва актрисата по случай навършването на 50 години. Тя присъства на специално събитие в Санта Моника, организирано от нейната собствена марка GOOP.

По време на панела, който беше в чест на модерната уелнес марка и включваше импровизирани станции от Vie Healing, Goop Beauty, Hydration Room и специални гости като Джилиан Демпси, Полтроу припомни, че преходът към нейните 40 години не бил толкова плавен. Спомня си, че по това време е била развалина, изпитвайки криза на средната възраст.

„Знаех, че исках да напусна брака си и знаех, че искам да се върна в САЩ, така че много неща се случваха с мен“, казва тя. Гуинет се развежда със съпруга си Крис Мартин през 2016 година. Двамата имат и две деца – 16-годишен син Моузес и 18-годишна дъщеря Епъл. В момента Полтроу вече е омъжена за Брад Фалчък, като отношенията ѝ с Мартин са великолепни и двамата често се събират по поводи, свързани с децата.

Полтроу обясни, че преходът през годините е особено труден за жените заради това, което обществото ги кара да мислят за остаряването. Според нея, много дами, приближаващи 40-те години, си мислят, че времето им за деца е отминало, вече не са желани или видими за околните. „От друга страна, въобще не се притеснявах да навърша 50. Чувствах, че това невероятно освобождение идва към мен“, пояснява актрисата.

Гуинет, която се омъжва за втори път през 2018 година, когато е на 46 години, разкрива и за красотата на втория си брак.

„Имах късмета да срещна Брад в момент, когато ценностите ни наистина се припокриваха. Това, което искахме, наистина се случи, интересите ни бяха едни и същи и започнахме да работим усърдно, за да постигнем целите си“, казва Полтроу. Допълва, че е приела разпада на първия си брак като огромен личен провал и все още ѝ е трудно да говори на тази тема. „Имам разочаровани деца и никога няма да е същото, както ако бях останала с баща им“, категорична е тя. Именно затова е отдадена този път бракът ѝ да проработи и прави всичко възможно, за да задържи семейството си цяло.

Когато става въпрос за потенциално завръщане към Холивуд обаче носителката на „Оскар“ не е толкова сигурна, че иска да го направи. „Имам ли някакви планове да се завръщам към актьорството? Всъщност не“, казва тя. Допълва, че не копнее за киното и то по никакъв начин не ѝ липсва. Все пак не изключва вероятността отново да я видим на екран.

Последната роля на Гуинет Полтроу беше в сериала „Политикът“ през 2020 година. Тя получава „Оскар“ за „Влюбеният Шекспир“, като е известна още с играта си във филмите на Marvel, „Мордекай“ и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари