IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голата и златна Гуинет Полтроу навърши 50

28 септември 2022 14 30

Актрисата получи множество поздравления от известните си приятели

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Уникална както винаги, Гуинет Полтроу реши да отбележи навършването на половин век по неповторим начин.

На 27 септември актрисата стана на 50 години, позирайки изцяло гола, ако не броим покриването на част от тялото ѝ със златна боя. Със своите последователи и читатели на блога Goop, Полтроу сподели, че заснемането на кадъра е бил забавен и красив начин да отбележи важния юбилей. Признава, че не е знаела подробности около снимките, само са ѝ казали, че трябва да бъде гола и ще я покриват със злато.

„Чувствам се прекрасно от навършването на 50 и това е начин да изразя тази енергия и оптимизъм, които усещам. Всичко се корени в женската красота и забавлението“, казва актрисата.

Макар да изглежда така, сякаш Полтроу е изсипала кофа със златна боя върху себе си, тя всъщност е преминала през дълъг процес преди самата фотосесия. Използвайки част от продуктите на Goop, тя е подготвила косата и кожата си, за да изглеждат по най-добрия начин, но в същото време да подчертават естествената ѝ красота. За целта Гуинет използва подхранващ крем за лице, възстановяващо масло за тяло, почистващ балсам за устни и ексфолиращ шампоан с хималайска сол.

В интервю за Vogue, актрисата споделя, че се чувства прекрасно от навършването на 50 години и не се страхува от възрастта. „Помня, че когато навършвах 30, имаше голям натиск за това да съм омъжена и да имам деца. Нямах сериозна връзка тогава и просто си мислех, че вече съм разочаровала родителите си. Не съм се омъжила за адвокат или брокер, а съм само един странен артист“, разказва Полтроу.

Постепенно обаче разбира, че през 20-те си години човек все още е дете, което се опитва да осъзнае какво се случва около него, след което може спокойно да започне да взима живота си в свой ръце. По думите ѝ, на 40 е започнала да се притеснява, защото не е знаела как възрастта ѝ ще се приеме в холивудската индустрия. Именно затова си слага ботокс, за което в момента съжалява.

„Но навършването на 50 години е много по-лек процес. През последната година научавам за различните аспекти на жените на тази възраст и се опитвам да разбера защо някои теми са табу“, разказва звездата. Допълва, че постепенно е започнала да приема себе си такава, каквато е, опитвайки се да предаде тази философия и на своите последователи.

Съветва всички млади хора да започнат рано да инвестират в себе си, като се хранят здравословно, поддържат здрава и чиста кожа и увеличат физическата си активност.

Относно дали това ще ѝ бъде последната гола снимка, Полтроу казва: „Мисля, че остаряването е прекрасно нещо. Просто трябва да отворим сетивата си. Приемайки повече себе си, своята същност, животът ти се променя“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари