IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини, поради които млади мъже излизат с по-възрастни жени

16 март 2019 14 15

Пример за това са Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън са най-новата звездна двойка. Разликата между двамата от цели 20 години постави отново на дневен ред дискусията в интернет защо по-младите мъже предпочитат да излизат с доста по-възрастни от тях жени и имат ли перспектива подобни връзки.

Според проучване в САЩ, 15% от жените с халка на пръста мечтаят да имат по-млад мъж. Общо 22% от участничките посочват, че биха изневерили с 10 години по-млад партньор, ако им се отдаде такава възможност. В сравнение с дамите, 57% от мъжете отбелязват, че са имали взимане даване с по-възрастна жена.

Когато става дума за чувства, възрастта е само една цифра, която не бива да пречи на връзката. Така смятат семейни терапевти. Те обаче често имат повече работа именно заради неразбирателство между двамата, породено от възрастовата разлика.

Ето няколко основни причини, поради които младите мъже избират за приятелки по-възрастни от тях жени:

1. Емоционална зрялост

Възрастните жени са по-узрели емоционално. Минавайки определени години те спират да хленчат за елементарните проблеми, които вълнуват младите момичета. Освен това знаят как да контролират по-добре своите емоции и поведението си с другите, но също така не са забравили как да се забавляват. Именно тогава срещат по-млади мъже.

2. Защото могат да готвят

Предполага се, че младите жени са по-разглезени и не умеят да готвят. Някои мъже виждат в по-възрастните си приятелки своите майки, които ги глезят с вкусни гозби. Други пък искат да се хранят по-здравословно и предпочитат да ходят с приятелките си по ресторанти или си приготвят вкусна храна вкъщи.

3. Те са по-опитни

Независимо дали става дума за няколко срещи или сериозна връзка, по-възрастните са по-предпочитани защото имат много повече опит. От тях може да се научи толкова много, най-вече в леглото, където със сигурност ще се представят по-добре в сравнение с по-младите дами.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Mi amor Be home soon baby. Aloha sb

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies) на Ное 3, 2016 в 2:01 PDT

 

4. Имат по-изтънчен вкус

По-възрастните жени са идеални за мъже, които предпочитат тих и спокоен начин на живот или са готови да се разделят с бурните си години. Някои споделят, че по-възрастните дами са по-интересни за тях и ги приемат като предизвикателство. Докато по-младите дами ходят на дискотека, по-възрастните предпочитат пиано барове, изискани ресторанти или официални събития. 

5. Те са независими 

По-възрастните жени са уверени и независими. Те не се нуждаят от одобрението на околните. Издържат се сами и предпочитат да бъдат лидери във връзката. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари