IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играй и спечели колие Елеганс с кристали Swarovski

5 май 2011 06 44

Представяме ви второто от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Представяме ви второто от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style.

То се нарича "Елеганс".

"Елеганс" е стилно колие с кристали от CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements.

Металните елементи са изработени от антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие.

- Елегантна верижка с дължина 42 см

- Големина на висулката: 33x12 мм

- Цвят на кристалите: Crystal ( натурален безцветен)

Ако искате да спечелите това бижу, оставете коментар под тази статия с отговор на въпроса: „Опишете своя тоалет за бала и защо искате точно това бижу за него".

Бижуто печели този коментар, който е събрал най-много положителни гласове (Likes).

Не забравяйте, печели най-оригиналния и харесван коментар.

Играта ще продължи до 15 май, като победителите ще бъдат обявени на 16 май!

Всички победители трябва да докажат това, че са абитуриенти с някакъв документ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

veri92 ( преди 12 години )
Roklqta mi e nebesno sinq i cqlata e v kamani.. s neq se 4ustvam mn bezgrijna kati oblak.. za da byda perfektnata abiturientka mi trqbva perfektnoto biju to4no kakvoto e kolieto Elegans .. :) kakto cqlata mi roklq e v kamani taka i kolieto Elegans.. 6te si pasnat idealno :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
p0cah0ntas ( преди 12 години )
Роклята ми е красива, светлосива като надолу прелива към по-тъмно сиво. Има лека цепка отляво на височина малко над коляното. Цялата е от естествена коприна, което я прави да изглежда много ефирна и нежна. Отпред деколтето е отворено и затова се нуждая от това колие. Формата и цвета му са идеалните за моята рокля. Колието само по себе си е много нежно и красиво. Все още не съм си намерила бижу за роклята, но смятам, че това колие е най-подходящото за нея и бих била много щастлива, ако го спечеля :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bebeshokova ( преди 12 години )
Roklqta mi e snejno bqla, izkliu4itelno nejna i elegantna s krasiv mnogo svetlo lilav lilium pod biusta...s neq sam po4ti kato angel, kazvam po4ti za6toto edin angel vinagi e perfekten, a za da byda perfektnata abiturientka mi trqbva perfektnoto biju to4no kakvoto e kolieto Elegans :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Margaritkata ( преди 12 години )
Елеганс... Да, нека покажем, че вече не сме малките наивни момиченца, които безцелно тичаха по улиците и играеха на кукли! Вече сме дами - елегантни, красиви и уверени! Всяка извивка на това бижу подчертава всяка извивка, на дамата, която ще го носи! Сякаш то говори:"Вижте ме, аз съм стилна, елегантна и удивителна! Познахте ли ме?"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
your_desire ( преди 12 години )
Роклята ми е в светло синьо, леко наподобяващо цвета на небето във времето когато започва да се заоблачава. От пред е до коляното,леко "намачкана" ако мога така да се изразя и се спуска шлейф до земята. Това колие страшно много ми допада заради интересната си форма и изобщо като цяло. Бих се радвала да нося нещо толкова елегантно на бала си, защото все още си нямам...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
chrissey ( преди 12 години )
На бала си ще съм с пола тип русалка и корсет с красиво сърцевидно декулте в стилен зелен цвят, който подчертава очите ми. По тоалета ми няма никакви орнаменти, затова мисля че това бижу ще му пасне идеално. Формата на сълза, пък ще подхожда перфектно на сълзите в очите на моите съученички, когато ме видят с него. Молч ви накараите моите зелени очи да грейнат като разбера че съм спечелила. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lusi92 ( преди 12 години )
Да бъдем естествени и красиви както това колие с нежни извити форми! Залагайки на естествената красота и чар, които всяка дама притежава, избрах рокля в млечно бял цвят с бели камъни, изчистена и елегантна линия. Виждайки колието на рекламата си казах: "Това е моето колие..." .... Благодаря на Tialoto.bg и Sibila Style за възможността.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Liq92 ( преди 12 години )
Цвета на моята рокля е мръсно бял или шампанско.. :D не знам точно какво се води, но е точно този цвят който исках, защото съм с естествен слънчев загар(нямам нужда от соларум..) :D и мисля че ще ми отива този цвят. ^^ Дълга е с цепка и деколте. Семпла, изчистена и същевременно елегантна. Заложих повече на естествената визия. Мисля че колието Елеганс е стилно бижу и ще бъде идеалния завършек на тоалета ми. Влюбих се в изработката, а и белите камъни са ми слабост.. :]
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MimSinkaa ( преди 12 години )
Моята рокля за бала е черна.Впита по мен, очертаваща талията ми,с деколте. Под деколтето има плочка,в която са инкрустирани камъчета като тези на колието.Много хубаво и секси ми стои и мисля че с това колие ще е още по яко! ..благодаря ..:)) ..;]
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар