IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Златка Райкова и Благой

25 ноември 2018 10 30

Двойката изумява с ниското си ниво

Кадри: Нова тв

Кадри: Нова тв

Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев са определяни като новата светска двойка, шуми се колко се обичат. Носителката на титлата Мис Плеймейт от далечната 2008 година видимо иска да изчисти името си, защото в средите на шоубизнеса тя е известна като „мъжемелачка“. Сред гаджетата ѝ досега се открояват ММА бойци, сенчести бизнесмени, риалити герои. Сега е ред на Благо.

Прави впечатление, че Златка все повече е представяна като дизайнерка, бизнесдама, а самата тя иска да изглежда като човек, който държи на думата си и е безкомпромисна за личния си живот. Тук трябва да избухнем в аплодисменти и стигаме до едно голямо „НО“...

Когато искаш да направиш обратен завой и да бъдеш възприеман по различен начин в обществото, което е много трудна задача, не влизаш в Big Brother. Това е шоу, което захранва банковите сметки на така наречените ни звезди, но в същото време лепва и етикети.

В тази клопка попаднаха Златка и Благой. Зрителите гледат двама души, които демонстрират странни взаимоотношения, понякога доста инфантилни, болезнена ревност. Създават впечатлението, че не могат да вземат самостоятелни решения, което стана повод и голяма част от феновете на предаването да засипят с нелицеприятни епитети Джизъса.

На влизане в къщата в Нови хан футболистът заяви, че не го интересува общественото мнение. Златка също му приглася в тази насока. Но всъщност от това участие стана ясно, че те са хора, които плащат именно данък „обществено мнение“. И напук на демонстрирания непукизъм, изпадат в амок, когато някой каже нещо за тях.

Досега Благо беше известен като неустоим за жените плейбой, но ще излезе от къщата като „чехльо“.

И Златка няма как да претърпи ренесанс в шоусредите, защото участието ѝ в Big Brother провокира изваждането на много истории и връзки, които няма да ѝ помогнат за новия имидж. Завъртяха се дори видеа от нейното участие в риалити шоуто „Островът на изкушението“, което се излъчи преди 10 години. Позабравени, а голяма част от аудиторията дори не ги бе гледала. А там Златка е в светлина, която иска да остави на заден план.

Дано поне хонорарът от Big Brother си е заслужавал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари