IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен маникюр

24 декември 2014 07 18

Как да се справим перфектно с трудната задача?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Обикновено духът на Коледа така ни завладява, че буквално се вманиачаваме по всякакви креативни декорации както за дома, така и за празничната трапеза, силуетите и дори маникюра.

Тъй като една от основните ни задачи за почивните дни е да изглеждаме перфектно във всяко едно отношение, обръщаме специално внимание и на най-малките детайли.

Перфектната визия и красивата рокля често не са ни достатъчни и започваме все по-трескаво да записваме часове за маникюр, фризьор и дори масажист.

Тъй като освен всички красиви резултати, коледните празници са си и голям разход, представяме лесни и красиви начини, с които можете да се сдобиете с перфектен маникюр и у дома.

Акцентираме основно върху един от най-празничните символи – коледната елха, и ви предлагаме да опитате задължително тези малки трикове, с които сме убедени, че ще привлечете всички погледи върху себе си.

 

Ще ви бъдат необходими:

2 цвята лак за нокти

лентички хартиено тиксо

ножичка

 

Имайте предвид, че селекцията на цветове е изцяло ваша, но е добре да се спрете на два нюанса, които да бъдат контрастни, за да се откроят декорациите.

Също така, препоръчваме да изпробвате класическите червено и зелено, тъй като все пак, маникюрът ще носи духа на Коледа. Лакирайте внимателно ноктите в един цвят и изчакайте да изсъхне. Изрежете две тънки ленти от хартиеното тиксо, които да поставите в горната част на ноктите.

Много важно е лакът да е перфектно сух, защото в противен случай, лентите ще го развалят. След като поставите лентичките, изрежете още четири, които да бъдат във формата на триъгълник.

С тяхна помощ ще оформите лесно елхичка, която да изрисувате директно върху ноктите. Изчакайте да изсъхне и внимателно премахнете лентите.

Поставете един пласт топ лак, за да си подсигурите дълготрайност и блясък на маникюра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари