IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Барокова Коледа

15 декември 2014 14 20

Новата колекция на Versace

Снимка: porzellantreff.de

Снимка: porzellantreff.de

Винаги сме обичали комбинацията между пищни барокови декорации и коледен дух.

Това е заради желанието ни за пищност и майсторство на изработка върху празничните трапези, с които свързваме именно предстоящите почивни дни.

Лесното пресъздаване на сюжет, драматичният ефект, напрежението, великолепието и величествеността в скулптурата са умело интерпретирани в специална колекция за дома.

Versace Home представя една специална линия за бароковата Коледа такава, каквато винаги сме мечтали да имаме.

Емблематичните за модната къща дръзки дизайнерски решения са вдъхновението както за обзавеждането на бутиците на Versace, така и за аксесоарите и дрехите.

 

Стилистиката на празничната маса е създадена с мозаечна съпоставка между различни принтове и рисунки, разделени едни от други с тънки, златни нишки.

Обковът от иконичната за модната къща плетеница рамкира всяко едно от изделията. Освен пълен комплект чинии, колекцията Baroque Christmas съдържа както декорации, така и чаши.

Идентичните шарки описват красиви топки за елха и свещи. Всеки един от декоративните аксесоари е опакован в специална кутия, която да ги съхранява от нараняване и прах.

За да се закачат лесно украсите, от модната къща добавят и връв от сложна плетеница в златно.

Всички изделия от колекцията Барокова Коледа на Versace можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари