Дженифър Гарнър сподели своя оригинална рецепта в поредицата си Pretend Cooking Show в Instagram.
Това беше кулинарното предложение на актрисата за трапезата на Деня на благодарността, който е този четвъртък.
Рецепта за пудинг от сладки картофи обаче е много подходяща за всички зимни празници.
Гарнър е известна предимно с актьорската си работа, но напоследък демонстрира отличните си умения на готвачка, споделяйки рецепти и видеоклипове в профилите си в социалните медии.
През годините бившата съпруга на Бен Афлек е показвала всякакви ястия в социалните медии, споделяйки ги в своето Pretend Cooking Show – поредица от видеоклипове, в които тя неформално споделя рецепта и я приготвя докрай.
Гарнър има слабост към десертите, като един от най-добрите е пудингът от сладки картофи на баба ѝ, който тя сподели преди време в Instagram профила си. Във видеото актрисата разкрива, че първоначално е споделила рецептата с предаването Barefoot Contessa на Ина Гартен, едно от любимите ѝ кулинарни предавания.
Снимка: iStock
„Баба слага две чаши и половина захар. Това е толкова много захар“, казва Гарнър във видеото, докато приготвя рецептата, облечена в черен топ. Тя е внимателна при дозирането на съставките и захарта, опитвайки част от тестото с кутрето си.
След това Гарнър поглежда към камерата, добавяйки останалата чаша захар.
След това тя изброява и продуктите за рецептата, които можете да видите по-долу.
Пудинг от сладки картофи
Съставки:
- 4 средно големи червени сладки картофа
- 3 чаши мляко
- 2 ½ чаши захар
- 3 с. л. масло или олио
- Индийско орехче
- Бахар
- Канела
- 3 разбити яйца
- 1 пакетче миниатюрни маршмелоу
Инструкции: