Необходими продукти: 250 г кокосово/краве масло
150 г натурален шоколад
50 г какао на прах
150 мл прясно мляко
250 г обикновени бисквити с масло
стръкчета мента за декориранеНачин на приготвяне:В тенджера се разтопяват маслото, шоколадът, какаото, захарта и млякото, като бавно се бъркат.В правоъгълна форма за кекс се слага хартия за печене и се подрежда един ред бисквити.Покриват се с пласт от течната шоколадова маса, реди се още един бисквити и отново шоколадова смес. Така се редуват слоеве, до изчерпване на количествата, като се завършва с шоколад.Десертът престоява най-малко 2 часа в хладилника. След това се изважда от формата и внимателно се реже на парчета 4х4 см.Кубчетата се подреждат в чиния и се сервират, украсени с мента.