fallback

Пикантни ребра със сладка глазура

02 March 2014 09:40

Рецепта за едни по-ароматни, прекрасни и неустоими свински ребърца

Снимка: thepioneerwoman.com

Ребрата с пикантната глазура със сигурност ще допаднат много на почитателите на свинското месо. Затова ще ви представим една рецепта за едни по-различни, вкусни, ароматни и прекрасни ребърца, а тайната им се крие в тяхната марината.

Можете да ги сервирате с гарнитура пюре от картофи, картофена салата или печени картофи, както и със салата от сладка царевица, зеле и моркови. За приготвянето им ще са ви нужни 3 часа, но преди това е добре да ги оставите поне осем часа да престоят в соса, опаковани във фолио и поставени на студено в хладилника.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
фурната ребрата сладка царевица
0 коментара
fallback