fallback

Гурме готвачи: Шеф Димитриос Пампорис

02 December 2016 13:20

Топготвачът със специално интервю в Tialoto.bg

Роден в Солун през 1983 година, Димитриос Пампорис е разпознаваем за вкусовите рецептори със своите менюта, чиято цел е да вдъхновят.

С фокус върху най-добрите местни съставки и продукти, неговите творения дават най-точното определение за креативна модерна гръцка кухня.

Готвил е в едни от най-известните ресторанти в световен план, а ние се срещнахме с него по време на петото издание на Гастрономически фестивал в Банско, за да ни разкаже малко повече за своята страст.

Автор на статията:
Криси Табачка
Сподели
рецепти храна Гърция подправки готвач ястие гурме
0 коментара
fallback