IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс бърза с развода, за да заживее с новия си

4 януари 2021 11 00

Разбрала се с Брайън за децата

Снимка: BGNES

Меган Фокс подаде молба за развод малко преди Деня на благодарността, но се надява всичко да приключи бързо, за да заживее с новото си гадже Машин Гън Кели.

34-годишната актриса и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн, с когото бе заедно 10 години, се разделиха в началото на годината, но отлагаха официалното приключване на брака си заради децата им- Ноа (7), Боди (6) и Джърни (3).

„Меган и Брайън се съгласиха на съвместно попечителство и тя се надява разводът да приключи бързо. Тя планира да заживее с гаджето си. Досега караше по-бавно, за да е сигурна, че синовете ѝ са окей с новото положение“, разкри източник пред Daily Mail.

Кели, чието истинско име е Ричард Колсън Бейкър, има 12-годишна дъщеря. Той се запозна с Фокс на снимачната площадка на Midnight In The Switchgrass през май. По думите на актрисата привличането им е било мигновено и магнетично и тя е разпознала в него своята сродна душа.

Двойката публично афишира връзката си на тазгодишните музикални награди, където Меган дебютира с нова татуировка в името на новата си изгора – надпис, който преведен от испански означава „стрелецът“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари