IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристъл Харис: Вкараха ме в стереотипа на „тъпата блондинка златотърсачка“

24 юни 2021 09 00

Плеймейтката вече е преживяла миналото си с Хю и се радва на нова връзка

Снимка: БГНЕС

Бившата съпруга на починалия медиен магнат Хю Хефнър Кристъл Харис призна, че дълго време е била определяна като „тъпа блондинка“ и „златотърсачка“. 34-годишната плеймейтка добави още, че тя толкова е била погълната от личността и живота на богаташа, че след внезапната му смърт през 2017, се почувствала напълно изгубена.

Пред The Sun тя сподели: „Покрих всички стереотипи. Хората често ме определяха като тъпа блондинка и златотърсачка, която не е обичала Хю. Постоянно атакуваха връзката ми с него, визията ми, интелигентността ми“.

Когато Хефнър почина, Харис получи 5 млн. долара и наследи имението в Холивуд Хилс на стойност 3,5 млн. долара. Те обаче не са я спасили от криза на идентичността.

„Не знаех коя съм и как да продължа напред. Бях толкова въвлечена в живота му, че не можех да се справя извън връзката си. Разчитах много на него“, добави тя.

След смъртта на Хефнър блондинката е спряла да се бори със стереотипите и все пак е продължила напред. В момента тя излиза с инженера Нейтън Леви (32) и твърди, че е щастлива и спокойна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари