IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове настояват Тина Търнър да влезе в Залата на славата на рокендрола

14 април 2021 10 40

Заслужавала соло отличие, а не в дует с Айк Търнър

Снимка: BGNES

Новият документален филм „Тина“ може да окаже голямо влияние върху кариерата на рок легендата Тина Търнър. След премиерата му през март тази година, феновете се надигнаха да протестират, че певицата има присъствие в Залата на славата на рокендрола само като дует с Айк Търнър – бившият ѝ съпруг насилник, а заслужавала соло признание.

Според тях тя отдавна е заслужила мястото си там, тъй като става популярна като соло изпълнител още през 1984 г., а с Айк излиза на сцената едва през 1991 г.

Недоволството на почитателите от оценяването на таланта и кариерата на певицата, провокира изпълнителния директор на музея Грег Харис да се намеси и да ги призове да гласуват за нейното соло отличаване в залата. Той сподели, че тя ще влезе в номинираните за 2021 г., където са предложени още музиканти като Джей Зи, Мери Джей Блайдж, Каръл Кинг и Рейдж Агейнст Дъ Машинс. Изпълнителят с най-много почитателски гласове ще получи своето място в залата на славата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари