IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм и Джена на съд заради „Професия: стриптийзьор“

11 май 2021 08 40

Не могат да си поделят печалбата

Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм и бившата му съпруга Джена Дюън се изпокараха заради лентата „Професия: стриптийзьор“. Двойката влезе в остър спор за изкараните пари от лентата и дори стигнаха до съд. Причината е, че продължението на хитовия филм е техен франчайз и те не могат да поделят приходите от него, пише TMZ.

Джена, която помогна на Чанинг с хореографията на танците в продукцията и дори се премести в Лондон, за да подкрепи семейството си, докато той пътуваше да промотира филма, претендирала за половината сума от изкараните приходи, докато Чанинг се опъвал. Това наложило спорът им да се превърне в съдебна битка.

Тейтъм успя да се договори и за риалити шоу, вдъхновено от лентата и според запознати доходите от нея тепърва ще се увеличават. Близки до двойката, която е в процес на развод, издават, че Джена поискала адвокати да преразгледат условията по подялба на имуществото им при развода, като настоявала да се коригира издръжката от актьора и разпределението на техните имоти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари