IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мери Джей Блайдж призна, че искала да умре

7 юни 2021 11 00

Музиката я спасила

Снимка: БГНЕС

Музикалната икона Мери Джей Блайдж разкри в нов документален проект, че в един момент от живота си искала да умре, защото била депресирана. Певицата, чиято звезда изгря в началото на 90-те, след като стана част от семейството на Uptown Records, сподели, че покрай работата по албума си My Life (1994) изживяла много мрачни моменти.

“My Life е може би най-мрачният ми албум, който разказва за един от най-мрачните периоди в живота ми. През по-голямата част от времето при записването му бях в депресия и не исках да живея. Всичко в мен ме задушаваше и можех единствено да го напиша и изпея. Не знаех колко много хора се чувстват по същия начин“, коментира в лентата Mary J. Blige: My Life Блайдж.

„Единственото нещо, което ме водеше в тези времена, беше музиката. Тя ме спаси. Кварталът, в който живеех, беше като затвор. Много грешни неща се случваха там и трябваше да се махна. Затова хванах химикалката“, добави певицата.

Филмът разказва за възхода и паденията на R&B и в него участие взимат още Алиша Кейс, Тараджи П. Хенсън, Шон „Диди“ Комбс, който е и съпродуцент заедно с Мери на документалния проект.

Макар че стартът е труден, Мери успява да се наложи като една от иконичните певици в жанра през следващите десетилетия. Тя има 13 издадени албума и 9 награди „Грами“.

Документалният биографичен филм за звездата ще излезе на 25 юни и ще бъде достъпен през Amazon Prime.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари