IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям иска да се жени

9 август 2005 07 08

Няколко месеца след втория брак на принц Чарлз, синът му, принц Уилям, също обяви, че иска да се ожени възможно най-бързо за избраницата на сърцето си Кейт Мидълтън

Принц Уилям иска да се жени

Уилям и Кейт са бивши съквартиранти. През есента на 2002 принцът и няколко негови приятели, между които и младата дама, сменят общежитието на университета Сейнт Андрюс с луксозно жилище в шотландската столица Единбург, припомня британската преса.

В течение на месеци двамата се сближават все повече и повече, докато най-накрая обявяват официално връзката си на Коледа 2003.

Кейт Мидълтън е дъщеря на английски индустриалец и няма капка аристократична кръв, но въпреки това е много добре приета от кралското семейство. Заедно с Уилям караха ски, бяха на сафари в Кения и планират да заживеят заедно в Лондон.

Все още кралското семейство не е направило официално изявление, с което да потвърди или отрече слуховете за предстояща сватба.


Дали Кейт няма да е новата принцеса на Англия?

КоментариКоментари