IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишо Шамара арестуван за шумна музика и псувни

9 август 2005 08 08

Шамара попадна във варненския арест, след като изгони и наруга общински служители, които се опитаха да затворят R’n’B клуба заради силна музика

Мишо Шамара арестуван за шумна музика и псувни

Завърналият се наскоро от Америка рап-гуру се забавлявал в препълнения хип-хоп клуб в неделя вечерта със свои приятели и фенове, когато от община Варна дошли на проверка и съставили акт за високите децибели.

Ядосан, че смущават партито, Шамара цветисто ги наругал и изгонил от заведението. Изпадналите в немилост общинските служители извикали на помощ полицаи, които арестували с шумна акция варненската звезда.

За един час Шамара останал във варненския арест, но никой от обидените не подал жалба и рап-гуруто бил пуснат да довърши неделната вечер с див купон сред ентусиазираните от екшъна посетители на рап дискотеката.

R’n’B клубът на Шамара се намира на морската алея във Варна и безпроблемно работи в мирно съседство с много други заведения и дискотеки, които огласят района със същите децибели.

“Никой не се оплаква, само тези корумпирани гъ**** идват да ме нервят. Яд ги е, че клубът ми е най-посещаваното място и искат да им бутна някой лев. Няма да стане!”, коментира Шамара след случката.

Партитата продължават с пълна сила и за петък е планиран грандиозен купон-промоция на компилацията R’n’B All Stars 4 с безплатно пиене и много силна (!) музика. Всяка сряда продължават “белите партита”, където всички посетители са облечени в бели дрехи, а тези които не са, влизат по бельо.

Снимка: Вирджиния рекърдс

КоментариКоментари