IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис започна да подстригва Кортни

5 август 2021 08 40

Кардашян показа открязан кичур в мрежата

Снимка: БГНЕС

Травис Баркър определено има много таланти. Наред с биенето на барабана и плетенето на плитки, изглежда се справя добре и с ножицата и дори изгората му Кортни Кардашян му е поверила гривата си. Риалити звездата се похвали с Instagram, че той я подстригва като качи снимка на отрязан кичур коса.

„Прическа от Травис Баркър“, написа до кадъра брюнетката.

И макар феновете още да не са видели крайния резултат, мнозина подозират, че няма да е нещо драстично, тъй като Кортни носи косата си дълга през последните години.

Романсът между Кардашян и Баркър все повече се задълбочава и дори тръгнаха слухове, че вече са се сгодили. Източници разкриха пред Page Six, че годеж още няма, макар че двамата афишират по всякакъв начин любовта си и не се притесняват да си разменят интимности публично. Близките на Кортни харесват много музиканта, децата ѝ също, така че според запознати е въпрос на време и брюнетката да се похвали с красив диамантен пръстен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари